С кола по пътищата на Нова Зеландия

Думите не ни стигат да опишем красотата и мощта на природата в Нова Зеландия. Затова заснехме моменти от нашето едномесечно пътешествие с кола по знайни и незнайни пътища и сега ги споделяме с вас!

Докато шофирахме от лявата страна на пътя, изминахме 5541км. За практически подробности и вдъхновяващи снимки, можете да хвърлите око на маршрута ни. Не забравяйте да си почивате от возенето с по някой пикник или разходка.

А сега една тайна: Идеята за книгата Магията на пътуването: Последвай местните се роди някъде по тези пътища!

Представяме ви видеото от нашата обиколка с кола по приказните пътища на Нова Зеландия…

 

Маршрутът

Сглобихме един чудесен 4-седмичен маршрут, така че искаме да го споделим с вас, за да можете да се вдъхновите и да се втурнете по пътищата на Аотеароа!

Обожаваме факта, че Нова Зеландия е толкова далече. Въпреки че пътуването до там ни отне 30 часа и се състоеше от много летене, това е пътешествие, което напълно си заслужава. Бидейки толкова далеч от… всичко означава, че в Средната Земя е запазена естествената красота на ландшафти и култури до голяма степен.

Аотеароа е толкова красива, че всичко, от което се нуждаете, е кола и книжка! Просто се уверете, че можете да си позволите много спирки и удивителни гледки. Тук споделяме това, което преживяваме всяка седмица от нашия 4-седмичен (през декември и януари) маршрут. Опитахме се да покрием колкото е възможно повече от огромните земи на тази безкрайно очарователна страна.

 

New Zealand road trip, 4 weeks in New Zealand

 

Да скочим в седмица първа: Киа Ора!
Продължаваме неуморно и в седмица две!
Отиваме на юг през седмица три!
Последната седмица: До нови срещи, Нова Зеландия!

 

Let the journey take you to  Сенегал - птици, тубаби и плажове

 

Толкова сме доволни от времето ни в Нова Зеландия, че вече копнеем да се върнем! Кое място ще ни препоръчате? Споделете вашия опит!

Сподели идеи или въпроси с нас

Вземи своя безплатен албум с птици със съвети за фотография!
Абонирай се за ежемесечни новини!