Магията на пътуването: Последвай местните

with 1 коментар

Пътуваме, за да опознаваме света около нас, но и себе си. А светът и хората няма как да са по-страшни отколкото сме самите ние. Затова и инвестираме всичките си пари в пътешествия. Затова и смело се заговаряме с чужденци без да говорим езика, задаваме неудобни въпроси, оставяме се да ни водят непознати. Мисията ни е да покажем, че има безброй много начини да пътуваме, както и безгранични възможности за това. И че всички хора на тази планета са добри същества, способни да направят пътешествията ни по-интересни, по-красиви и по-автентични.

 

Магията на пътуването: Последвай местните. Първата ни книга ще ви запознае с впечатляващи хора от различни крайчета на света. Ще ви пренесе по (не)обикновени места, видени през призмата на живота на местните. Ще ви покаже техните приключения и ще ви постави в някои комични и поучителни ситуации. Нека пътуваме заедно чрез вдъхновяващите истории на хората, които последвахме!

книга за пътуване Магията на пътуването: Последвай местните

 

 

Получи книгата с подпис от автора:

Поръчай

 

Намери книгата и в Goodreads:

Goodreads badge add plus

 

 

 

 

Ние от „Магията на пътуването“ обикаляме света, за да го изследваме и опознаваме. Ако и вас ви интересува отговорът на някои от следните въпроси:
Как да се възползвате от хаоса?
Колко струва една мечта?
Дали доминиканците имат рецептата за вечно щастие?
Можеш ли да срещнеш сродна душа в многомилионен Китай?
Какъв е животът за обикновените хора в Рио, когато няма Световно по футбол или Олимпийски игри?
То тази книга е за вас!

 

Искаш да я имаш?

Поръчай

 

пустинята Атакама в Чили
Заслушахме се в текста на песен на китарист и последвахме приключенията на героя из пустинята Атакама в Чили!

 

 

Women selling colorful items over Colca valley, Peru
Всеки, когото срещахме в Перу, ни уверяваше, че сме в добри ръце. И така преодоляхме страховете си от липса на кислород на високо, от това да спим в чужд дом, от това да говорим испански.

 

танци на плажа в Мавриций
Събухме се боси, облякохме феерични пъстри дрехи, затанцувахме традиционния танц сéга – потопихме се в културата и историята на местните. И те самите ни помислиха за местни!

 


В книгата ще разберете всичко това и много повече. Ще откриете някои интересни кътчета по света и ще се забавлявате с хора от всякакви народи и култури. Ще прецените дали е възможно да се пътува бавно, когато нямаш време, как да се трупат преживявания, а не само сувенири и как да се виждат знаменитостите, а не само забележителностите. Ще разберете дали двама обикновени пътешественици ще успеят да открият магията на пътуването, следвайки местните.

 

Read more about:   Късмети за Нова година - направи си сам

 

книга за пътуване Магията на пътуването: Последвай местните

 

 

Пътешествай с книга в ръка:
Поръчай

 

 

Още информация за книгата и мнения на читатели можете да намерите в Goodreads:

Goodreads badge add plus

 

✉✉✉ Пишете ни на followthelocals@themagicoftraveling.com ! ✉✉✉

 

 

Харесва ли ти тази статия?

Следи новини от нас в страницата ни във Facebook.

Вземи своя безплатен Motivational Travel Calendar!
Абонирай се за ежемесечни новини!

 

One Response

  1. […] Последвай местните със стил е новият ни проект, който осъществяваме с помощта на твореца на аксесоари от глина, смола и много любов – Тина.  Заедно с впечатляващите местни от книгата, успяхме да я вдъхновим да изработи тематични брошки и колиета, свързани с хората и страните, за които разказваме в Магията на пътуването: Последвай местните. […]

Сподели идеи или въпроси с нас