Съвети

За нас важна част от пътешестването е споделянето на преживяванията. Затова и се стараем да поддържаме този блог в крачка с всичките ни пътувания. Често самите ние искаме съвети от други пътешественици. Въобще да си помагаме на пътуването – това е мисия на всички истински пътешественици! Затова и смело можем да кажем, че сме давали повече съвети за пътуване, отколкото дни сме прекарали на път (а това никой не го знае колко е, нито някой дръзва да пресметне).

Искаме да отговаряме на въпросите, които ви вълнуват. Да ви помагаме да направите незабравими пътешествия. Да преодолеете страховете си и да опитате нови неща. Да откриете вашата собствена Магия на пътуването.

Затова ще се радваме да ни пращате вашите конкретни въпроси, когато не можем да се засечем на живо на някое събитие в България или по пътя.

 

В ледена пещера в Исландия, съвети от опитни пътешественици

 

Защо да получавате съвети от нас? Ами има 3 сериозни причини. 😃
  • говорим от първо лице, от собствени преживявания 🙋
  • имаме опит в различни видове пътешествия, за различно време, с различен бюджет, с разнородни компании… и най-вече имаме опит с непланираните обстоятелства, взимане на бързи решения на момента, и търсене на доброто, хубавото, положителното от всяко едно преживяване 💯
  • когато помогнем за вашето пътуване, ние някак си ставаме част от него, съпреживяваме с вас 😃
Гмурнете се в морето от практически съвети, трикове и идеи, препоръки и поуки от и за пътуването!
Ако не намирате това, което търсете, не се колебайте да се свържете с нас!