травъл блогъри в Исландия
Неудържимите

 

Пътуването е сбъдната мечта!

Преди години нямаше как да си представяме, че пътуването ще стане за нас начин на живот! Може би само тайничко си мечтаехме за това. Вече не искаме да пазим мечтите си в тайна, затова ще ги споделим сега. Запознайте се с нас, като се запознаете с тези три наши мечти:
Да бъдем поканени за говорители на TED или ТEDx
Да бъдем солисти на интернационален танцов спектакъл
Да отидем на експедиция в Антарктика
Milford Sound, Нова Зеландия

Да пътешестваш е най-добрият начин на живот.

Този блог ще ви помогне да вземете максимума от пътуването – от кратки ваканции до дългoсрочни пътешествия, от активни забавления на открито до преоткриване на културното наследство, със скромен бюджет или луксозно. Ние сме Бистра и Наце – двойка влюбени със страст към хубавото вино и танците, винаги с желание да бъдем съпричастни с хората, които срещаме. Разказваме истории на български и английски и споделяме снимки и видео от нашите най-запомнящи се моменти по пътя. Винаги сме готови да дадем съвети за вашите пътувания! Да покорим света заедно!
Ценим красивото, позитивното и различното и се стремим да зарaзяваме все повече хора с нашия ентусиазъм за пътуване. Предпочитаме да сме максимално независими пътешественици и планираме пътуванията си сами.
Идеята да направим блог се зароди малко преди да заминем за Бали. Не искахме след някой и друг месец или година да ни се губят спомени от там. За да не пропуснем нещо, всяка вечер преди лягане нахвърляхме записки и структурирахме стотици снимки,
Прибрахме се и въпреки че се проточихме във времето, след няколко месеца имахме нашия балийски дневник.
Доволни от резултата, нямаше как да спрем – решихме да пишем за всичките си пътувания. И дори и разказите за тях да са се променили в последните години(надяваме се към по-добро), ние не сме се отказали да виждаме красотата в природата, човешките отношения и истории и продължаваме да взимаме максималното от всяка ситуация, било то по света или у нас.
Надяваме се да усетите поне частичка от магията. Магията на пътуването!

Ще се радваме да се свържете с нас на електронната ни поща, по фейсбук или инстаграм.

The Eglinton Valley, Нова Зеландия

 

Сега е време да продължите със забавни факти за нас, интересни истории от 5 години пътешествия, малко звезден прах от нашите появи и участия тук и там, и с възможностите да работим заедно!

Не забравяйте да погледнете и календара ни с предстоящи пътешествия!

One Response

  1. Анонимен
    | Отговор

    Bistre, snimkite sa unikalni a razkazite sa dosta interesni. Pozdravi ;))) I dano da ima oshte mnogo patuvaniq

Сподели идеи или въпроси с нас